Nee, de Dames en Heren worden niet uitgesloten: de Dames zijn niet alleen maar een goede maaltijd met een glasje witte wijn, de Heren zijn niet alleen maar champagne tijdens de rust, en ook niet alleen maar heel, heel erg leuke hockey...

U bent ook allemaal hockey spelers die zich op het veld willen verbeteren en zich comfortabeler willen voelen. Vakantie betekent een zeer lange stilstand. Wij bieden u aan om het op te vullen.

B-Hockey wilde u verwennen door een nieuw concept van cursussen te lanceren, een cursus à la carte speciaal voor u, dames en heren! Deze cursus vindt plaats in 3 ochtenden, maar u kunt zelf het aantal dagen of de dag kiezen die u het beste uitkomt. Met de ervaring van onze coaches en de aanwezigheid van Jérôme Dekeyser zal B-Hockey niet alleen kunnen werken aan de technische basisdetails (schieten, duwen, balbereik...) maar ook aan verdedigingstechnieken (lage verdediging, stoten, channeling...), tactische basis (om beter te begrijpen hoe je moet verdedigen of hoe je moet aanvallen) en een CP-sessie.

Dankzij de geavanceerde uitrusting (balmachine, reboundbord...) kunnen we de te bewerken punten zo veel mogelijk richten en het algemene niveau van elke speler aanzienlijk verbeteren. Er worden specifieke oefeningen voorgesteld. Voor elk van de thema's is ook een demonstratie gepland.

De eerste dag wordt er een welkomstdrankje georganiseerd en tijdens de cursus worden er verschillende cadeaus aangeboden. Bovendien zullen we van dit uitzonderlijke evenement gebruik maken om u te adviseren over uw apparatuur.