Naast ons inmiddels traditioneel kamp in Brugge in juli hebben we besloten om samen te werken met Hockey Values voor kampen in Spanje. Hockey Values heeft een grote ervaring in het organiseren van deze kampen in Santander en wij stellen u voor om in de laatste twee weken van juli aan deze kampen deel te nemen.

Santander ligt aan de Atlantische kust en biedt het perfecte klimaat om hockey te spelen.

Onze cursussen brengen jonge spelers uit verschillende landen samen: Belgen, Spanjaarden, Fransen en Engelsen die zullen genieten van de faciliteiten van wereldklasse van het Deportivo La Albericia complex, gelegen op tien minuten van het strand en het stadscentrum.

Twee Olympische velden, tennisbanen, atletiekbanen, twee zwembaden en groene zones voor verschillende sporten, allemaal in een gesloten en beveiligd complex waar de spelers voortdurend worden begeleid door de instructeurs.

De training wordt gegeven door dynamische coaches die de spelers helpen om vooruitgang te boeken. Onze medewerkers zijn samengesteld uit internationale spelers uit verschillende landen.

Diensten inbegrepen:

  • Innovatieve en positieve coachingmethoden -Teamplay, technische en tactische oefeningen
  • Training aangepast aan het niveau van de spelers
  • Specifieke training voor keepers
  • Een dynamische, leuke en speelse sfeer - Taalcursussen
  • Surflessen

Plezier, spelletjes op het strand en feestjes staan ook op het programma. Aarzel niet en kom bij ons voor onvergetelijke momenten tijdens het hockey op hoog niveau. Of je nu wilt werken aan je dribbelen, je backhandschot wilt perfectioneren, een betere keeper wil worden of je hele spel wil verbeteren, Hockey Values is er voor jou.

Deze cursus is gereserveerd voor ervaren spelers tussen 12 en 17 jaar.

Deze intensieve training op hoog niveau stelt de spelers in staat om snel vooruitgang te boeken in een professionele omgeving.

Technische, tactische en video-analysesessies, fysieke en coördinatie-oefeningen staan op het programma. De speler zal profiteren van een geïndividualiseerde follow-up in relatie tot zijn persoonlijke doelstellingen gedurende de gehele training, aangezien de meeste van de trainingen zullen worden gefilmd.

De trainingsdagen worden onderverdeeld in verschillende thema's.

Deze cursus is bedoeld voor ambitieuze spelers die vooruitgang willen boeken en de nodige inspanningen willen leveren om hun potentieel ten volle te benutten. De mogelijkheid om te surfen (een middag van de stage), vereist een toeslag van 50 euro.