Een verjaardagsfeestje organiseren met je vrienden en één van onze sterren? Een privé training? Een clinic of ben incentive met jour bedrijf? B-Hockey zorgt voor alles!

Verjaardagen

Het is binnenkort de verjaardag van je zoon/dochter en hij/zij droomt ervan om een hockeyster thuis te mogen ontmoeten? Dat is nu mogelijk! Wij stellen U voor om een grote verassing te doen, door bij U thuis een speler of speelster van de nationale ploeg te ontvangen.

Daarna gaat het feestbeest samen met zijn vrienden of vriendinnetjes naar het veld om een 2u durende privé training te krijgen. Voor elke verjaardag zal jou kind een persoonlijk cadeau krijgen van de sterspeler (shirtje, hockeystick, …). De sterspeler zal alle vragen beantwoorden, zal foto’s maken en zal ook handtekeningen uitdelen. Bezorg je kind een onvergetelijke dag!

Clinics

U wilt graag een uitzonderlijk evenement organiseren in uw club met de komst van een bekende trainer voor één avond? Contacteer ons! Wij kunnen U verschillende projecten naar uw keuze aanbieden: Red Lion komt U een training geven over een specifiek onderwerp (goal scoring...). U wenst een one-shot opleiding voor jullie trainers, U wenst een tactische opleiding voor één van jullie ploegen, of U wenst een onvergetelijke verjaardag te schenken aan uw kind door een sterspeler bij U uit te nodigen… aarzel dan niet!

De incentives/voordrachten in bedrijven

In 2017 ondervindt onze hockey sport een indrukwekkende ontwikkeling!

Er zijn meer deelnemers, er is meer berichtgeving in de media, en onze nationale ploeg is nog nooit zo populair geweest. Hierdoor heeft B-Hockey, dankzij zijn ervaring en succes, beslist om te investeren in een derde belangrijke activiteit: bedrijven onze “know-how” doorgeven. Fairplay, respect, gezelligheid en team spirit zijn echte hockey waarden die overeenkomen met de bedrijfslogica. B-Hockey heeft zich willen openen tot de werkwereld door middel van verschillende incentive formules voor bedrijven. Dankzij zijn ervaring, onder meer verworven door het organiseren van stages voor volwassenen, biedt B-Hockey u een kwaliteitsvolle sportieve omkadering aan waarin de deelnemers op een veilige manier, volgens hun kwaliteiten veldhockey kunnen beoefenen.

Dit is de beste manier om een steeds populair wordende sport in België te ontdekken of zichzelf hierin te verbeteren! Omringd door een sterk team, samengesteld onder meer door spelers en speelsters uit de nationale ploeg, biedt B-Hockey u verschillende formules van een halve of een hele dag aan.

Dit kan zelfs gecombineerd worden met een voordracht over de banden die er bestaan tussen sportwereld en de business wereld. De sport en onze ervaring om groepscohesie te creëren doorheen verschillende ludieke workshops zullen de verschillende sessies ludiek en aangenaam maken en zullen jullie teams tot 1 hecht blok smeden.  

Contacteer ons!