Nee, de Ladies en Gents worden niet buitenspel gezet : voor de Ladies is het niet alleen maar goede maaltijden met witte wijn, voor de Gents is het niet alleen maar champagne tijdens de rust, en niet alleen maar hockeyfun…

Jullie zijn ook hockeyers die vooruitgang willen boeken en zich meer op hun gemak willen voelen op het veld. Tijdens de vakantie is er normaalgezien niet meer zoveel te doen. Wij kunnen deze vakantie voor U met hockey opvullen!

B-Hockey wilt U verwennen door een nieuw stageconcept te lanceren, een stage à la carte speciaal voor U ontworpen, Ladies en Gents! Deze stage zal plaatsvinden ‘s morgens gedurende 3 dagen maar jullie zullen de mogelijkheid hebben het aantal dagen te kiezen evenals de dagen die het beste voor U uitkomen. Met de ervaring van onze trainers zal B-Hockey kunnen werken op kleine technische basis details (shoot, push, …) maar ook op verdedigingstechnieken en tactische basis technieken (om beter te begrijpen hoe je goed moet aanvallen of verdedigen).

Dankzij ons topmateriaal (ballenmachine, rebound board…), kunnen wij een maximum op specifieke werkpunten oefenen en het algemene niveau van elke speler verbeteren. Er worden specifieke oefeningen voorgeschoteld. Een demonstratie is eveneens gepland voor elk thema. Een welkomstdrankje zal georganiseerd worden de eerste dag en tijdens de stage zullen er vele cadeautjes uitgedeeld worden. Wij zullen van dit geweldig evenement ook gebruik maken om U raad te geven over uw materiaal.