In een geheel beveiligde locatie, gaan jullie vier dagen ‘hockeyfun’ beleven. Op het programma staat er 5 uur per dag hockey en plezier, en voor de rest van de tijd cultuur en fun. Van 12 tot 18 jaar oud...

Ons HOCKEY CAMP week is werkelijk het hoogtepunt van het B-HOCKEY seizoen. Wij bieden jou 5 dagen aan, waarin we het perfecte evenwicht zoeken tussen fun en hockey van hoog niveau.

Elke dag, gedurende 5 uur, zal je de kans hebben om jezelf te perfectioneren in je favoriete sport onder begeleiding van bekende trainers waaronder enkele van onze internationals! (zie line- up). Onze avonden zullen goed gevuld worden door ons animatie team zodat je zeker en vast een maximum aan plezier en ontspanning hebt. En het is dus samen dat wij op alle vlakken deze goedgevulde week zullen delen!.

Dit jaar ontvangt de stad Brugge ons. Brugge wordt gekenmerkt door zijn karakter en zijn constante evolutie. In dit mooie kader zullen wij de kans hebben 3 intense dagen te mogen beleven, en dit zowel op recreatief als op sportief vlak. De twee velden zullen ons ter beschikking gesteld worden waardoor we jou een ideale en beveiligde omkadering kunnen garanderen.

Het is niet belangrijk welke taal je spreekt, dit kamp is voor jou gemaakt! Zowel Nederlands, Frans en Engels zullen door ons begeleidend team beheerst worden.

DE BEST HOCKEY PROGRAMMA

Gedurende de hele stage zal je genieten van onze B- HOCKEY trainingen. Deze zijn gebaseerd op een database van meer dan 10.000 oefeningen gemaakt en bedacht door onze Red Lions, maar ook door vooraanstaande specialisten in disciplines zoals fysieke voorbereiding, sport pedagogie en nog veel meer. Al deze oefeningen helpen ons om geadapteerde en kwaliteitsvolle trainingen te organiseren voor onze jonge spelers, ongeacht hun niveau. B- HOCKEY is dus het perfecte hulpmiddel voor ons om jou stage en evolutie te optimaliseren.

FUN

Maar de sterkte van ons B- HOCKEY programma is ook dat het jou zal inwijden in andere minder bekende sporten zoals tchoukball, unihockey, ultimate enz. En daarbovenop zal een geëxperimenteerde en competente begeleiding jou vele ludieke activiteiten aanbieden. In Brugge zullen wij ook een professionele DJ mogen ontvangen, en dit gedurende de hele stage! Wij bieden jullie ook nog vele andere activiteiten aan zoals beachhockey, barbecue, stadsspelletjes en nog veel meer! En dit allemaal met de enige bedoeling om jou een onvergetelijke stage te bezorgen!

ONZE FILOSOFIE

Elke deelnemer kiest onze stages omdat hij wil feesten, nieuwe vriendschappen wil maken en bovenal zijn talent als hockeyer wil verbeteren! Wij zullen ons dus dubbel en dik inzetten om alles goed te laten verlopen. Wij hechten veel waarde aan het respect voor allen, integriteit in alles wat je onderneemt en liefde en passie voor de hockey sport. En deze kwaliteiten zijn voor ons de rode draad gedurende al onze activiteiten. Wij zijn allen verenigd, zowel de begeleiders als de deelnemers, met de enige bedoeling vooruitgang te boeken en elke dag iets bij te leren. Het is ook voor die reden dat al onze stages onder het thema “Fun and Learning” plaatsvinden.