In 2016 hebben we meer dan 2500 jongeren mogen ontvangen, en wij hopen nog beter te doen dit jaar, met behulp van onze verschillende stage programma’s! Voor iedereen en overal! Voor iedereen, want wij begeleiden jonge beginnelingen tot volwassenen van de Ladies/Gentleman. Overal, aangezien we overal aanwezig zijn, zowel in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Onze stages proberen eerst en vooral verschillende waarden mee te geven, waarbij natuurlijk de focus op het aanleren van hockey wordt gelegd:

1. Spelers inwijden en verbeteren op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak dankzij een begeleiding van zeer hoog niveau

2. Collectief leren spelen door de principes van het sportleven te respecteren

3. Hen plezier verschaffen

Onze stages zijn zeer creatief en proberen de jonge speler te doen ontwikkelen en vooruitgang te doen boeken, en dit ongeacht zijn niveau.

De beste spelers van ons kampioenschap steunen onze werkmethode! De beginnelingen zullen in de beste omstandigheden hun eerste stappen kunnen zetten in de hockey wereld, terwijl de geëxperimenteerde spelers de kans zullen krijgen om vooruitgang te boeken dankzij de professionele adviezen van onze gereputeerde toptrainers!

Modern materiaal, vernieuwde trainingsprogramma’s en leermethodes zullen van deze stage voor iedereen een unieke belevenis maken. Om maar niet te spreken over het amusement, de wedstrijden en de vele cadeaus…

 

Typische dag

 

8.00 uur: ontvangst van de eerste aankomsten en actieve dagopvang (op het veld als het weer het toelaat of binnenshuis)

9.00 uur: eerste gezamenlijk georganiseerde activiteiten

9:30 uur: presentatie van de dag en hockey warming-up

10.30 uur: pauze

10.45 uur: hockey hervat

12u: pauze en lunch

12u45: leuke activiteiten na de lunch: technische uitdagingen, bordspellen, groot spel, andere sporten..... of rust.

13.30 uur: terug naar hockey

14u40: pauze

14u45: uitdagingen en wedstrijden

16.00 uur: einde van de hockeyactiviteiten en begin van de actieve dagopvang

16.00-18.00 uur: actieve en gratis dagopvang